site logo

'Méér dan alleen hondenopvang'

Ongesocialiseerde hond

Heeft u een angstige hond of een hond die niet goed met andere honden overweg kan?

Maar wilt u deze wel graag een dag bieden waarop hij/ zij lekker de benen kan strekken/rennen en snuffelen?  Bijvoorbeeld omdat u een kleine tuin heeft, een dagje weg gaat, graag wat hulp wilt of noem maar op!

Wij hebben een prikkelarme speelweide met eigen binnen verblijf! Normaal gebruiken we deze speelweide tijdens onze andere dagen, maar we bieden de mogelijkheid deze weide met verblijf speciaal af te huren voor uw hond alleen. Uw hond krijgt net zoveel aandacht als de andere honden, alleen een op een. Het dagritme is ongeveer hetzelfde als van de andere daggasten. Alleen vangen wij de hond dan niet op bij de anderen, maar privé bij ons. Vervolgens gaat hij of zij lekker zijn of haar gang in de weide, zonder triggers om uit te vallen tegen andere honden of dieren. ’s Middags lekker een slaapje doen in de eigen ruimte. En daarna ook weer heerlijk los!

Deze optie is helaas nu nog beperkt beschikbaar voor 1 hond per dag. Om zo ook echt de rust en aandacht te garanderen. Wel bieden wij de optie dat we kunnen (helpen met) trainen met de socialisatie, maar dit hoeft uiteraard niet! Gewoon een dag plezier en heerlijk rondstruinen is de basis!

(Voor nu is het nog belangrijk dat de hond wel sociaal is met mensen, na afronding van de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut komen hier meer mogelijkheden).

De kosten voor deze dag bedragen €20,-