site logo

'Méér dan alleen hondenopvang'

Dagopvang

We beginnen met een kennismakingsgesprek met jou en je hond op ons terrein. Dit doen we op een moment dat het voor beide goed uitkomt, dit kan ook ’s avonds zijn. Het is belangrijk dat je hond zich bij ons op het gemak voelt en jij een goed gevoel krijgt over waar je je hond aan toe vertrouwt. We nemen alle tijd voor het kennismakingsgesprek en horen graag over de bijzonderheden van je hond, het karakter thuis, jouw wensen en bespreken de voorwaarden. Ook beantwoorden we graag alle vragen.  Als je je fijn voelt met ons en akkoord gaat stellen we een vereenkomst op, en bij ondertekening kan de dagopvang van start gaan

Op de dagen dat je hond te gast is bij ons kun je hem/haar in de ochtend brengen tussen 7.30u en 8.30u. Alle honden gaan bij binnenkomst naar de hondenwoonkamer, waar ze gezellig wachten tot alle honden binnen zijn. Na 8.30 uur gaan alle honden naar buiten naar verschillende speelweides. Hier kunnen zij lekker sprintjes trekken, rondsnuffelen, spelen en de behoeftes doen. Is uw hond nieuw en vindt deze het nog spannend? Dan helpen wij met een rustige begeleiding tot een ontspanning en gaan we op ons gemak kijken in welke groep hij/zij zich het beste thuis zal voelen.

In tegenstelling tot veel maken wij geen groepen op basis van grootte of gewicht. Wij kijken naar het karakter van de hond. We zullen dan ook stap voor stap gaan introduceren binnen de nieuwe groep. Zo leren wij het karakter ook goed kennen en raakt je hond vertrouwd met de omgeving en de roedel. Wij vinden het heel belangrijk dat je hond een super leuke dag heeft en zich helemaal op zijn gemak voelt!

Als de honden zich lekker hebben kunnen uitleven en snuffelen, is het rond 12uur tijd voor het middagslaapje. Dit doen wij bij Fair&Joy niet in rennen of kooien. Nee, dit doen wij in onze hondenwoonkamer lekker uitgeteld op de bank, een kussen of in een rustig hoekje in een van de manden. En als je dit wenst kunnen we je hond nu ook zijn middageten geven. Onze ruimte is voorzien van een airco en verwarming. Zo hebben wij altijd de ideale temperatuur, ongeacht de weersomstandigheden en temperaturen.

Inmiddels mis jij je hond natuurlijk al een beetje en ben je heel benieuwd hoe hij of zij het heeft. Check dan snel onze facebook of instagrampagina! Hier posten wij (uiteraard met toestemming) leuke foto’s van de honden gedurende de dag! Zo ben je toch een beetje bij je lieverd en wie weet komt er nog een leuke foto voor op de muur.

Na de middagslaap gaan zij weer naar buiten, dit maal in een andere speelweide! Zo kunnen zij weer genieten van nieuwe geurtjes en de omgeving. Wij zullen er ook altijd op toezien dat uw hond naar zijn gesteldheid, beweging krijgt. Sommige honden zijn nu eenmaal niet heel goed in het bewaken van de grenzen van zichzelf en kunnen oververmoeid raken. Dit laten wij niet gebeuren. De honden welke al op leeftijd zijn geven we de kans zich eerder terug te trekken in de woonkamer, zo ook puppy’s welke nog niet teveel beweging mogen hebben en meer slaapjes nodig hebben.

Tussen 16.30 en 17.30 uur kom je je hond(en) weer ophalen en vertellen wij hoe de dag is verlopen. We nemen ook de tijd voor vragen en adviezen. Mochten er bijzonderheden zijn met de ontlasting geven we dit door en indien gewenst kunnen we advies geven over de voeding.

Verdere wensen m.b.t. het voeren van je hond(en) gedurende de dag of bijvoorbeeld het toedienen van medicatie, zijn allen bespreekbaar.

Overnachtingen

Wij bieden enkel de mogelijkheid tot overnachtingen als extra service voor onze vaste dagopvanggasten.
Hoe fijn is het dat je hond kan slapen op de plek die al vertrouwd is van het spelen?

Wilt u een van onze vaste klanten worden? Dit kan zowel met de aanschaf van enkele strippenkaarten als het afsluiten van een abonnement, voor vragen of mogelijkheden kunt u ons altijd bereiken!

Algemene voorwaarden

  • Hond dient sociaal te zijn in de omgang met mensen en soortgenoten. (Met uitzondering van afhuren van priveweide, zie ongesocialiseerde hond)
  • Hond dient ingeënt te zijn of te beschikken over een titerbepaling met bewijs voor de aanwezigheid van voldoende antistoffen.
  • Hond dient vrij te zijn van wormen. Dit kan door regelmatig ontwormen of door recent ontlastingsonderzoek.
  • Hond dient vrij te zijn van vlooien .
  • Een loopse teef kan niet deelnemen aan de dagopvang.
  • Een reu welke ongecontroleerd rijverdrag vertoont dient te worden gecastreerd of wordt helaas geweigerd tot het gedrag is aangepakt. Eventueel gewenst kunnen wij jou en je hond begeleiden met deze training.
  • U dient vooraf een plekje te reserveren voor uw hond. Dit kan door vaste dagen via een van onze abonnementen, door vooraf contact met gebruik vande strippenkaart of een los dagbezoek. (Zie kosten voor meer informatie).
  • Honden worden bij ons gedurende de dag niet gevoerd. In overleg kunt u voeding meegeven welke wij tijdens de ochtend/middag aan uw hond kunnen geven.
  • Als uw hond bij ons blijft overnachten, dient deze zindelijk te zijn gedurende de nacht.

Tarieven 2023

Strippenkaart

U kunt bij ons een strippenkaart kopen voor 10 speeldagen, deze zijn vrij in te zetten! (Wel vooraf reserveren.)
De kosten voor een strippenkaart bedragen  € 180,-

VASTE KLANTEN ACTIE:

Heeft u een vaste dag bij ons afgesproken, of wilt u dit doen? Dan ontvangt u bij aanschaf van een strippenkaart niet 10, maar 11 strippen!
Dat klopt, na 10 speeldagjes is de 11e gratis! 

Heeft u andere wensen, zoals een losse speeldag? Laat het ons weten via het contactformulier, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug voor overleg.