site logo

'Méér dan alleen hondenopvang'

Waarom zijn wij meer dan alleen een gewone opvang?

Dit om onze visie. Een huiselijke opvang!

Ze zijn niet meer weg te denken uit het gezinsleven en je wilt het beste voor je hond(en). Maar er moet ook gewerkt worden, een dagje weg (met de kinderen) of gewoon andere bezigheden.  Om dit goed te combineren met genoeg aandacht en beweging voor je hond(en), kan het soms lastig en veel worden.

Het gevaar is dan dat je hond te weinig aandacht en beweging krijgt, wat kan leiden tot ongewenst gedrag of klachten. Ook blijft een hond een roedeldier, hoe goed we er ook voor zijn, blijven ze gevoelig voor vereenzaming als ze langere tijd geen contact met soortgenoten hebben. Veel honden vinden het ook moeilijk lange tijd alleen te zijn. Helemaal na deze corona tijd waarbij veel eigenaren vanuit huis hebben gewerkt en nu weer dagen naar kantoor moeten.

Bij Fair & Joy willen wij alle honden en eigenaren de kans geven om iedere keer weer een geweldige dag te beleven bij ons op ons grote terrein. Compleet met grote speelweides en heerlijk rusten in onze hondenwoonkamer. Want waar een uitlaatservice slechts voor een korte tijd is, houden wij ze hier de hele dag bezig en kun jij met een goed gevoel bezig zijn met werk of andere activiteiten. De honden komen niets te kort, wij voorzien ze met alle liefde van aandacht, speelmogelijkheden en alle beweging die hij of zij nodig heeft!

Ons team

Michelle

Opgegroeid met honden en eigenlijk allerlei dieren, kan ik me ook geen leven zonder meer voorstellen. Altijd heb ik honden om me heen gehad. Na mijn studie werkte ik actief in het bedrijfsleven, maar mijn interesse in honden was altijd aanwezig. Zo zijn mijn eigen honden allemaal rescue-ers uit het buitenland. Omdat het nogal zoeken was naar een goede stichting, ben ik naast mijn werk, vrijwilligerswerk gaan doen voor de stichting waar Joy en mijn eerste hondje Lucy vandaan zijn gekomen. Doordat deze honden nogal een verleden hebben ben ik me gaan verdiepen in hondengedrag en heb ik mijn diploma behaald voor het opstarten van mijn eigen opvang.
De opvang is dus al langer een gekoesterde droom. Zelf ben ik nogal kieskeurig wat betreft mijn honden en is mijn doel een plek creëren waar ik mijn eigen honden met een gerust hart naartoe zou laten gaan! Zonder hokken en kooien, mèt toezicht, grootste gedeelte lekker buiten, soortgenoten, groepen op karakter en geen een hond die wordt vergeten!
Toen begin van dit jaar mijn zoontje is geboren, groeide daar ook het moment dat het tijd was voor mijn grote droom, welkom bij hondenopvang Fair & Joy!

Fair

Dit is Fair

Fair is afkomstig uit Bosnië, gevonden in een container. Deze blije lieverd zal je dolenthousiast tegemoetkomen. Blij met jou, maar nog blijer met je hond. Fair zal veel met de honden aan het spelen zijn en is een echte verbinder in de groep. Ze past zich goed aan, aan de honden waarmee ze speelt. Zo gaat liggen voor de kleintjes en jonge honden en is kan ze lekker rennen met de grotere. En je zou het op het eerste moment niet zeggen, ze is ontzettend snel..

Joy

Dit is Joy

Joy komt uit Roemenie, vanuit dezelfde stichting als Michelle haar eerste hondje Lucy, en is gered uit het dodingsasiel daar. Je zult Joy voornamelijk zien waar Michelle is, een goede assistent! Het is een rustige hond die goed haar grenzen weet. Ze is de beste vriendin van Fair, als die twee samen spelen weet je niet wat je hoort… Joy is een goede opzichter in de groep met het bewaren van de rust, het voorkomen van ruzies en respecteren van grenzen. Als je haar niet ziet, kun je haar nog wel horen, ze kan namelijk enorm hoog blaffen..